Ciclisme

La volta al País Valencià també s’ajorna per la pandèmia

La Covid-19 està obligant a cancel·lar i posposar la majoria de proves que havien d’obrir el calendari de la temporada

La volta al País Valencià (3-7 de febrer), prova que va guanyar Tadej Pogacar el 2020 i que comptava amb una inscripció de luxe, ha anunciat avui el seu ajornament per l’actual situació sanitària provocada per la Covid-19. Fa uns dies el seu organitzador, Ángel Casero, va assegurar que la volta no corria perill tot i que les xifres de contagi i les hospitalitzacions s’havien disparat al País Valencià. No s’ha informat de les noves dates. Entre els inscrits hi havia Marc Soler (Movistar) i David de la Cruz (UAE).

La Challenge de Mallorca, habitualment el punt d’arrancada del calendari europeu del ciclisme professional, hauria d’haver començat avui però ja fa dies que va demanar l’ajornament esperant temps millors, quan les xifres de contagi baixin a les Illes i a tot el territori espanyol. De fet, no s’ha pogut celebrat pràcticament a cap lloc del món les voltes i clàssiques que tradicionalment serveixen als corredors per provar-se en els primers mesos de l’any. A Austràlia s’han cancel·lat el Tour Down Under, la clàssica Cadel Evans i el Herald Sun Tour; a l’Argentina, la volta a San Juan: a Singapur, el Tour de Langkawi, i la volta a Colòmbia. Les volts a Múrcia, Andalusia i l’Algarve, que s’havien de disputar el febrer, han estat de moment ajornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)