Esquí

Tres catalans convocats pel mundial d’esquí d’Alpí que s’inicia dilluns

Salarich, Puente i Ortega estaran presents a Cortina d’Ampezzo

Els barcelonins Quim Salarich i Albert Ortega, i l’aranès Àlex Puente formen part de l’equip estatal que a partir de dilluns disputarà el mundial d’esquí Alpí a l’estació italiana de Cortina d’Ampezzo. Quim Salarich, olímpic en els Jocs de PyeongChang 2018, disputarà l’eslàlom. En aquesta mateixa prova també hi serà present Alex Puente, olímpic a Sotxi 2014. Tots dos ja van disputar l’anterior mundial, fa dos anys, que es va fer a Are (Suècia). Albert Ortega, debuta en un mundial, i serà el que faci més proves, ja que està inscrit en la combinada, en el gegant i en el supergegant. El mundial es disputarà des del dilluns 8 fins el diumenge 21 de febrer.

L’italià Corrado Momo, tècnic en cap de l’equip espanyol d’esquí alpí, ha explicat que l’objectiu de tots els convocats és estar entre els 30 primers, i els que tenen més experiència com Quim Salarich, estar entre els 10 o 15 millors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)