Rugbi

El rugbi català es posa en marxa

La federació obre les inscripcions per a les lligues sèniors i publicarà divendres els nous calendaris

La Federació Catalana de Rugbi ha posat en marxa el procés perquè es reprenguin les lligues sènior de forma immediata després que el govern n’hagi donat el vistiplau a través del Procicat. Des d’avui i fins dijous, els equips poden inscriure’s a les lligues masculines i femenines, que jugaran fins la tercera setmana de maig (la masculina) i la tercera d’abril la femenina degut al límit que marca la federació espanyola per poder celebrar les fases d’ascens a la divisió d’honor B.

La federació informa que tant els grups com el calendari es faran públics aquest divendres i la inscripció a la lliga és gratuïta. Pel que fa al preu de la llicència, és de 180 euros, i aquelles jugadores que ja tinguin la llicència d’entrenament pagada tan sols hauran d’abonar 65 euros per poder jugar.

Pel que fa als protocols tots els convocats dels diferents equips, tant els jugadors com el cos tècnic, hauran de passar un test d’antígens dos dies abans del partit. El cost dels tests serà compartit entre els clubs i la federació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)