Futbol sala

L’Industrias jugarà la final a quatre de la copa del Rei

Futbol sala. Ha eliminat el Barça amb molt d’encert en atac, dos gols de Drahovsky, una bona defensa i grans aturades del porter Almagro

Industrias 3 Barça 1

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Mario Almagro, Sepe, Corso, Drahovsky i Bermusell –equip inicial–; Uri Santos, Cardona, Llamas, David Álvarez, Lavado, Khalid, Abdel, Bruno Petry i Borja.BARÇA:Dídac, Dyego, Esquerdinha, Marcenio i Ximbinha –equip inicial–; Aicardo, Matheus, André Coelho, Daniel, Joselito, Povill i Miquel Feixas.GOLS:1-0 (4’) Drahovsky. 1-1 (10’) Ximbinha. 2-1 (29’) Drahovsky. 3-1 (33’) Bruno Petry.ÀRBITRES:Albert Centeno i Jordi Centeno. Van mostrar targeta groga a Bermusell i Álvarez, de l’Industrias, i a Joselito, del Barça.

L’Industrias Santa Coloma jugarà la final a quatre de la copa del Rei i per segona temporada consecutiva podrà lluitar pel títol en la fase definitiva. Els colomencs van guanyar el Barça per 3-1 en els quarts de final i van eliminar el campió en un triomf de prestigi. Els homes de Javi Rodríguez van fer un gran partit, van estar encertats en atac i van aprofitar les seves ocasions –dos gols de Drahovsky i un de Bruno Petry–, i també van estar brillants en defensa, amb el seu porter Mario Almagro fent grans aturades

L’Industrias va sortir molt centrat i amb ganes de crear perill, i ho va fer des de l’inici. Drahovsky va tenir la primera ocasió i mig minut després va aprofitar un mal control de Ximbinha per sortir al contraatac i fer l’1-0 en el minut 4. Els colomencs van pressionar els blaugrana en els primers minuts i no els van deixar pensar ni crear perill. El Barça va començar a entrar més en joc i va tenir alguna ocasió, fins que en el minut 10 Ximbinha, sol al costat del segon pal, va empatar. Els blaugrana van passar a dominar i van arribar amb perill a la porteria contraria, però es va arribar al descans amb l’1-1.

Després d’un inici intens per les dues bandes en la segona meitat, el Barça va tenir més ocasions i es va poder avançar, però Mario Almagro va tenir grans intervencions. Els colomencs van patir i en una ocasió aïllada Drahovsky va aprofitar una passada llarga per fer el 2-1 en el minut 29. Els blaugrana van buscar l’empat, però l’Industrias va marcar el 3-1 en el minut 33 gràcies a Bruno Petry i va encarrilar la classificació. El Barça va treure el porter jugador, però la defensa dels colomencs va respondre molt bé, va mantenir l’avantatge i va aconseguir la victòria.

ELS PROTAGONISTES

Els jugadors es mereixen tot el que estan fent. Ells han fet més errades i les hem aprofitat
Javi Rodríguez
ENTRENADOR DE L’INDUSTRIAS
El Santa Coloma és un just guanyador. Han fet un bon partit i ens han superat en intensitat