Tennis

L’Obert d’Austràlia es quedarà sense públic després d’un nou brot de Covid-19 a Melbourne

Serà a partir de demà, però els partits es continuaran jugant. Osaka, Serena Williams i Muguruza han guanyat aquesta matinada

Els organitzadors de l’Obert d’Austràlia no permetran l’entrada de públic a partir de demà després que el primer ministre de l’estat de Victòria, Daniel Andrews, decretés noves restriccions per un nou brot de la variant britànica de coronavirus trobat en un hotel a Melbourne. Els partits es podran continuar disputant segons la seva programació i només afectarà a la presencia d’espectadors. Daniel Andrews ha explicat en roda de premsa: “Grans i petits esdeveniments esportius professionals funcionaran únicament com un lloc de treball normal però no tindran la funció d’un esdeveniment d’entreteniment perquè no hi haurà públic. El treball, a més, es reduirà al mínim amb la intenció de mantenir un ambient segur.”

Pel que fa als resultats esportius d’aquesta matinada passada destaca la còmoda victòria de la japonesa Naomi Osaka, tercera favorita, per 6-3 i 6-2 contra la tunisiana Ons Jabeur, i el treballat triomf de la nord-americana Serena Williams (10) per 7-6 (5) i 6-2 enfront la russa Anastasia Potapova. Garbiñe Muguruza (14) ha derrotat en menys d’una hora la jugadora de Kazakhstan Zarina Dyas per un doble 6-1.

En el quadre de dobles femenins l’empordanesa Paula Badosa i la montenegrina Danka Kovinic han perdut el segon partit per 4-6, 6-0 i 6-1 contra la nord-americana Hayley Carter i la brasilera Luisa Stefani (12). Encara s’estan disputant els partits de la sessió de nit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)