Futbol sala

El Barça tomba el líder en una gran segona part (2-6)

Ximbinha, Matheus (2), Ferrao (2) i Dídac han estat els golejadors contra el Jimbee Cartagena

El Barça es reenganxa a la lliga després de tombar el líder, el Jimbee Cartagena, que es mantenia invicte a casa, per un contundent 2-6. Tot i que l’equip de Duda ha tingut el control durant bona fase del partit, l’efectivitat blaugrana a l’inici i al final del duel han marcat les diferències.

El Barça només ha necessitat 29 segons per inaugurar el resultat. Ximbinha li ha pres la cartera a Lucâo en defensa i amb l’esquerra ha definit perfectament per superar la sortida de Raúl, el porter local. A Cartagena li ha afectat aquesta errada perquè en una altra recuperació, l’equip blaugrana ha impulsat un contraatac que ha servit perquè Matheus (4’) marqués el segon. Dos llançaments a porteria i dos gols. Tota una declaració d’intencions. El conjunt d’Andreu Plaza encara ha tingut una altra oportunitat claríssima (5’), però Dyego ha enviat fora un llançament franc en un contracop. El Cartagena s’ha anat refent de mica en mica de la patacada i ha obligat a Dídac a començar a aparèixer. El porter maresmenc ha fet una intervenció de mèrit en un contraatac de Juanpi, però a la segona no ha pogut impedir el llançament creuat de l’ala murcià (11’), que ha servit per ajustar les diferències. El conjunt local ha passat a fer-se amb el control de la possessió. Dídac, però, s’ha convertit en un dels protagonistes de la primera meitat i ha mantingut el seu equip amb avantatge abans del descans.

Inicialment, després de la represa s’ha mantingut el guió. El Jimbee mantenia el control, però al Barça se’l veia còmode i anava creixent amb el pas dels minuts. Dyego i Ximbinha, amb un cara a cara amb Raúl, han fet un primer avís. A la tercera ha arribat el gol del reaparegut Ferrao (31’). El pivot de Chapecó ha clavat un penal que havia provocat ell mateix per tot l’escaire. El líder ha respost amb una altra diana de Juanpi (34’) en l’única errada de Dídac. L’alegria li ha durat ben poc al conjunt local perquè Matheus en una jugada individual espectacular ha tornat a obrir forat (34’). El porter maresmenc s’ha redimit de l’errada amb un gol (36’) quan el Cartagena ja atacava amb porter jugador. Ferrao, amb un xut de falta sense barrera (37’) ha culminat la golejada a la pista del líder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)