Futbol sala

El Barça tomba el líder a domicili

Futbol sala. L’equip blaugrana és més efectiu i trenca la imbatibilitat del Jimbee a la seva pista

Cartagena 2 Barça 6

JIMBEE CARTAGENA:Raúl, Mellado, Lucâo, Franklin, Waltinho –cinc inicial–; Marinovic, Jesús, Juanpi, Fernández i Solano.BARÇA:Dídac, Marcenio, Esquerdinha, Daniel, Ximbinha –cinc inicial–; Matheus, Ferrao, Joselito, Aicardo, André Coelho i Dyego.GOLS:0-1 (1’) Ximbinha. 0-2 (5’) Matheus. 1-2 (11’) Juanpi. 1-3 (31’) Ferrão, de penal. 2-3 (34’) Juanpi. 2-4 (34’) Matheus. 2-5 (36’) Dídac. 2-6 (37’) Ferrão.INCIDÈNCIES:Abans de l’inici del partit es va fer un minut de silenci en record d’Álvaro Párraga, exjugador del Cartagena, mort aquesta setmana després d’una llarga malaltia.

El Barça es reenganxa a la lliga després de tombar el líder, el Jimbee Cartagena, que encara no havia perdut cap partit a la seva pista. L’efectivitat blaugrana en la posada en escena i en el tram final van marcar diferències contra un conjunt local a qui, tot i dominar en la possessió, li va faltar rematada, en part per les bones intervencions de Dídac.

Ximbinha, després d’una recuperació als 29 segons, i Matheus (5’) al contraatac van marcar el camí del triomf blaugrana. Juanpi va donar oxigen al conjunt de Duda tant en la primera part (11’) com en la segona (34’), quan el reaparegut Ferrão (31’) va tornar a obrir forat amb un penal executat de manera magistral. Un contraatac conduït i rematat per Matheus (34’) va frustrar les esperances locals, i Dídac (36’) a porteria buida i novament Ferrão (37’), de falta, van culminar el festival del Barça.

L’Industrias Santa Coloma, flamant semifinalista de la copa del Rei després d’eliminar el Barça (3-1), té una oportunitat d’escalar posicions en la lliga en la visita de l’O Parrulo, el cuer, a la pista de La Colina (12 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)