Atletisme

Maria Vicente supera el rècord català en llargada (6,55 m)

L’atleta hospitalenca ha assolit el títol estatal sub-23 en pista coberta al pavelló Lluís Puig de València

L’hospitalenca Maria Vicente (Nike) ha assolit el títol de campiona d’Espanya sub-23 en pista coberta de salt de llargada després de batre el rècord català amb un millor intent de 6,55 m. El vol de Vicente supera tant la seva plusmarca indoor, assolida el 24 de gener a Clermont-Ferrand (6,38 m) com la de l’aire lliure (6,49 m), vigent des del 25 d’agost del 2019 al Vallehermoso de Madrid. En la jornada de dissabte va ocupar el tercer lloc en pes, amb un millor registre personal de 13,05 m. Vicente no es va voler arriscar i va recuperar l’estil lineal, en comptes del giratori, pensant en el pentatló del campionat d’Espanya absolut del cap de setmana vinent a Madrid, en què intentarà guanyar-se una plaça per a l’europeu de Torun.

Rècord de 400 m per a Sara Gallego

A València, s’ha establert un segon rècord català absolut a càrrec de la velocista de l’Hospitalet Atletisme Sara Gallego, segona en els 400 m amb un registre de 54.08, una centèsima menys que la seva anterior plusmarca. El títol ha estat per a la castellana Andrea Jiménez (Playas Castelló), que ha batut el rècord del campionat amb 54.00.

A més de Maria Vicente en llargada, la delegació catalana ha assolit tres títols més en l’estatal sub-23 a càrrec de Bernat Erta en 400 m (47.70), Xènia Benach en 60 m tanques, amb un nou rècord de la competició (8.27), i Angel Torrero en alçada (2,10 m).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)