Tennis

Medvédev està imparable i jugarà la seva primera final de l’Obert d’Austràlia

Ha derrotat Tsitsipas per 6-4, 6-2 i 7-5, i només ha patit en el tercer set

Daniïl Medvédev s’ha classificat per la final de l’Obert d’Austràlia –la segona que jugarà d’un Grand Slam–, i buscarà el primer títol d’un dels quatre grans tornejos contra Novak Djokovic. El rus només ha jugat una final de Grand Slam, va ser en l’Obert dels Estats Units de l’any 2019, i la va perdre. Daniïl Medvédev ha derrotat en la semifinal al grec Stefanos Tsitsipas en tres sets i 2h09, per 6-4, 6-2 i 7-5.

En el primer i en el segon set el domini del jugador rus ha sigut molt clar i no ha donat cap opció al seu rival. Un trencament de servei en el cinquè joc del primer i dos més en el segon han situar a Daniïl Medvédev amb un 2-0 en una hora i quart de partit. El seu servei ha sigut una arma potent, i ha aconseguit 17 aces durant el partit. El tercer set ha començat amb un break pel jugador rus, que s’ha situat amb un 3-1 i ha tingut un parell de boles de trencament sobre el servei del grec. Satefano Tsitsipas ha reaccionat i ha tornat a entrar en el partit. Amb el suport del públic s’ha posat per davant (3-4 i 4-5) després de trencar per primkera i única vegada el servei del seu rival. Daniïl Medvédev l’hi ha tornat a fer un break en l’onzè joc –5 de 9 en tot el partit–, i ha sentenciat amb el 7-5 definitiu.

En els dobles femenins el títol de l’obert d’Austràlia ha sigut per la belga Elise Mertens i la bielorussa Aryna Sabalenka, segones favorites, que han derrotat per 6-2 i 6-3 a les txeques Barbora Krejcikova i Katerina Siniakova, les terceres caps de sèrie.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)