Esquí

Albert Ortega tanca el mundial amb un gran 21è lloc en el gegant

El barceloní ha acabat el 27è en la primera màniga i ha millorat posicions en la segona

Albert Ortega ha tancat el mundial amb una gran 21a posició en el gegant. El barceloní ha disputat tres proves a Cortina d’Ampezzo (Itàlia) i va aconseguir una espectacular 12a posició en la combinada i un gran 22è lloc en el super gegant. El seu 21è lloc en el gegant ha posat punt i final a la seva primera experiència mundialista.

En la primera màniga Albert Ortega ha acabat en el lloc 27 amb 1:22.07, i a 4.52 del millor temps que ha fet el francès Alexis Pinturault (1:17.55). L’andorrà Joan Verdú no ha pogut finalitzar la primera baixada. En la segona màniga del gegant el barceloní ha fet un temps d’1:21.50 –21è lloc– per un total de 2:43.57 que l’han situat en aquesta magnifica 21a posició.

El títol mundial ha sigut pel francès Mathieu Faivre que ha guanyat la seva segona medalla d’or després de l’eslàlom paral·lel. Ha fet un temps de 2:37.25 i ha superat per 63 centèsimes al segon, l’italià Luca de Aliprandini. El gran favorit, el seu compatriota Alexis Pinturault, s’ha sortit en la segona baixada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)