El Sarrià no té res a fer contra el Barça B (21-31)

Handbol.

El Sarrià ha perdut amb el Barça B i s’haurà de jugar les darreres opcions d’entrar al grup d’ascens dissabte que ve a Alacant i, d’aquí quinze dies amb la lliga acabada, a la pista de l’Eivissa en el partit que encara ha de recuperar.

Pere Arnau al minut 6 ha fet el primer gol del Sarrià (1-3), quan Salva Puig ja havia demanat temps mort i Jordi González havia aturat un penal a Guillem Lozano. Roc Segarra ha empatat a 6 al minut 14 i Mariscal ha posat els locals per primer cop per davant (7-6). El Barça, per això, responia amb contundència als gols sarrianencs i lligava un 0-5 amb que Cenic situava el 7-11 al marcador i la diferència es mantindria al descans (11-15).

El filial blaugrana ha tornat a picar primer en l’inici de la segona meitat, amb un menys per l’exclusió al final de la primera (11-17) i, tot i tenir-ne una altra, les aturades de Jordi permetien veure un 13-19 al marcador. Biosca s’ha apuntat a l’exhibició de González –un autèntic malson per als atacants del Sarrià– aturant-li un penal a Roca, amb 14-20 al marcador.

Salva Puig ha demanat temps mort amb 18-25 a manca de dotze minuts i Biosca ha tornat a aturar un penal a Roca, tot i que el protagonisme seria per a Jordi fins a deu segons pel final (21-31).