Handbol

La teoria de la relativitat

Handbol. El Bordils i el Sarrià tanquen la primera fase contra el Teucro i l’Eivissa

“Tots són importants, però per a ells, més, perquè si no guanyen el cuer a casa seva...”, diu Pau Campos en la prèvia del Teucro - Bordils (19.30 h), un dels tres partits que queden per recuperar de la primera fase de la divisió d’honor plata i l’únic en què els punts serviran per a la següent, en aquest cas la de permanència. Els altres són l’Eivissa - Sarrià (19.30 h) i el Barça B - Adrianenc –encara sense data–, amb locals lluitant per l’ascens i visitants, per la permanència.

“Ens podem posar en 6 punts, el Teucro estaria amb 8 i dos equips més, 6 i 7”, afirma l’entrenador del Bordils, que no pot disposar d’Arnau Palahí per la lesió al colze que es va fer fa una setmana a O Rosal contra el Novás, en un partit en què no hi havia res en joc. Aquell dia, en canvi, el Sarrià quedava sense possibilitats d’entrar en el grup d’ascens i assegurar-se la permanència, perquè havia de guanyar de dos a Alacant (25-26) i tornar a guanyar aquest vespre a Eivissa. El Bordils ha hagut de fer el desplaçament en bus, va marxar ahir a la nit per enfrontar-se a un rival que els va empatar a 25 al Blanc i Verd i que Campos compara amb el seu equip: “Partits que mereixien guanyar, els han acabat empatant o perdent.”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)