Derrota del Sarrià contra el Madrid (29-35) en l’inici de la permanència

El 2-10 inicial ha suposat un llast per als sarrianencs

El Sarrià ha perdut el primer partit de la fase de permanència, a casa contra el Madrid, amb un inici (2-10) que ha resultat un llast per als sarrianencs.

Salva Puig quan havien passat 15:37 ha demanat el seu segon temps mort, després del qual Arnau Rovira feia el 3-10 en la primera jugada local. Pere Arnau al refús del segon penal que aturava el porter visitant –el primer a Guillem Lozano– marcava l’1-3 i Rovira de 7 metres el 2-8 quan Puig ja havia parat el partit a l’11 i havia canviat Toro per Moreno a la porteria.

La defensa 5-1 i els gols de Rovira (8-13) i Teixidor (9-14 i 10-15 després de recuperar la pilota en defensa) permetien els locals posar-se a remolc al marcador i, entre Adrià Font a l’extrem, la doble aturada de Toro i Teixidor a 6 segons per acabar, el resultat al descans era el millor de la primera part (12-15).

Mariscal a l’inici de la segona meitat completava el parcial de 4-0 (13-15), però dos gols d’Adrià Cumplido i l’exclusió de Teixidor després de fer-ne dos més permetien els visitants tornar a ampliar el marge:17-22 i 20-26 al 17 de la segona, temps mort de Puig. Lozano i Pere Arnau amb una exclusió al Madrid reduïen la diferència (22-26) però els visitants mantenien el ritme ofensiu (23-29 Morandeira de penal).

La doble mixta sarrianenca acabava amb un penal en contra (24-30) i, els últims minuts acabaven sent un tràmit amb un ull posat en la diferència average i els visitants marcant al darrer instant el 29-35.