Hoquei sobre herba

L’Atlètic Terrassa venç per 2-3 l’Uhlenhorst i jugarà la final de l’Eurolliga

Pau Cunill ha anotat un penal córner amb el temps esgotat

L’Atlètic de Terrassa s’ha classificat per la final de l’Eurolliga en guanyar per 2-3 l’Uhlenhorst Mülheim alemany en una ajustada semifinals que s’ha decidit en un penal córner que ha anotat Pau Cunill amb el temps esgotat. El partit ha estat molt disputat i en els darrers dos minuts s’han marcat tres penals córner.

El conjunt alemany s’ha avançat amb un penal stroke en el primer quart i s’ha mantingut al davant en el marcador fins el minut 43 de partit, quan Jordi Bonastre ha empatat. En el darrer quart l’Atlètic de Terrassa ha disposat de dos penals córner consecutius i Pau Cunill ha anotat el segon (1-2). L’Uhlenhorst ha buscat l’empat i a un minut de la fi ha empatat, també de penal córner (2-2). Els egarencs han anat a l’atac, han tret el porter i han posat un jugadors més, i amb el temps a zero els àrbitres han xiulat un nou penal córner, que Pau Cunill ha anotat.

El seu rival en la final de dilluns (13.30 h) serà el Bloemendaad neerlandès que ha superat el Royal Leopold belga en els shoot-out per 5-4 després de l’empat (1-1) al final del temps reglamentari.