Ciclisme

Kasper Asgreen supera Van der Poel en el Tour de Flandes

El vencedor de l’anterior edició no ha aguantat l’embranzida del pla B del Deceuninck

Kasper Asgreen (Deceuninck) és el vencedor del 105è Tour de Flandes, el segon Monument amb 254 quilòmetres que s’ha resolt en un cara a cara entre el campió danès i el vencedor de l’any passat i màxima favorit per l’escenari que es plantejava al final, Mathieu Van Der Poel (Alpecin). Asgreen s’ha centrat en la roda de Van der Poel des de la pancarta del darrer quilòmetre, i en els darrers 200 metres ha aguantat l’embranzida al neerlandès, que s’ha vist superat.

El moment clau

Van der Poel havia llançat un atac al final de la penúltima ascensió (Kwaremont a 17 quilòmetres), per deixar Wout Van Aert enrere i Kasper Asgreen (Deceuninck) s’ha quedat com a únic candidat a disputar-li la victòria després d’un gran esforç. El pla B de l’equip d’Alaphilippe, que s’havia vist implicat en una caiguda a 70 km i ha hagut de canviar de bici, ha atacat en solitari quan rodava amb el campió del món i quatre homes més –des que quedaven 36 per a l’arribada– però el primer i segon de l’any passat l’han seguit per formar el grup de tres.

En el Paterberg, la darrera pujada, Van Aert s’ha entregat al grup de perseguidors que han acabat disputant-se la tercera posició, que finalment ha estat per al campió olímpic Greg Van Avermaet.

Annemiek van Vleuten II

El fitxatge estrella del Movistar ha guanyat la cursa femenina, de 152 quilòmetres i que ha encarrilat amb una ofensiva en el Paterberg, quan ha hagut de posar una mà en la tanca per no caure. Campiona d’Europa i vencedora de la prova ara fa deu anys, van Vleuten ja va guanyar la clàssica A Través de Flandes aquest dimecres passat.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)