Hoquei sobre herba

L’Atlètic té una cita amb la història a Amsterdam

Aspira a aixecar la seva tercera copa d’Europa en la final d'avui (13.30, Esport 3) contra el Bloemendaal

L’Atlètic té avui (13.30 h, Esport 3) una cita amb la història, l’oportunitat d’aixecar la seva tercera copa d’Europa. L’equip de Terrassa i el Bloemendaal neerlandès reeditaran al Wagener Stadium d’Amsterdam la final del 1987. En aquella ocasió el Bloemendaal va aixecar el títol en els llançaments de penals (4-1) després que el partit acabés empatat (2-2) en una final jugada a Terrassa. Els vallesans havien aixecat el seu primer títol el 1985 a Frankenthal contra un altre rival dels Països Baixos (Klein Zwitserland) i tornaria ser campió el 1998 contra l’Amsterdamsche (2-1) jugant a casa. L’última final de l’equip és també de mal record, va ser la derrota (1-0) contra el Crefelder a Bloemendaal el 2007.

En el nou format de final a quatre, ja conegut com a Eurolliga des del 2006, l’equip només havia pogut arribar a la final a 4 en una ocasió, a Barcelona el 2016, on va quedar quart. L’Atlètic no és favorit però arriba pletòric a la final després d’una semifinal d’infart contra l’Uhlenhorst alemany (2-3), que es va decidir amb un gol de Pau Cunill en la darrera jugada del partit. Així doncs, l’equip de Xero Gasol pot fer història en una temporada truncada, com en molts altres esport,s per la pandèmia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)