Futbol sala

Una nova final, ara la supercopa

Futbol sala. El Barça i l’Inter tornen a lluitar per un títol divuit dies després que els madrilenys guanyessin la copa d’Espanya. Els blaugrana busquen la victòria, i no volen parlar de revenja

El Barça i l’Inter s’enfronten en la final de la supercopa d’Espanya (20 h) a Madrid, que arriba una mica marcada perquè els dos equips ja es van trobar fa divuit dies en la final de la copa d’Espanya, amb victòria clara dels madrilenys (6-1). Amb aquest precedent tan recent el favorit és l’Inter, si també es té en compte que ha guanyat els darrers tres partits de lliga. El Barça hi arriba després de la dolorosa derrota en el derbi català contra l’Industrias en la lliga.

En el conjunt blaugrana no parlen de revenja en aquesta final per la que van perdre recentment, sinó que ho consideren un al·licient, enfrontar-se al mateix rival, i sortiran molt motivats. L’entrenador, Andreu Plaza, ha explicat que contra l’Inter han jugat molts cops, finals i no finals, i sempre han sigut partits diferents. El porter Dídac Plana ha comentat que saben el que van fer malament, en què han de millorar, i diu que si guanyen podran afrontar amb més moral i confiança la resta de la temporada. El Barça i l’Inter també tenen en l’horitzó la final a vuit de la Champions que es jugarà a Croàcia, a la localitat de Zadar, i no a Zagreb com estava previst, del 28 d’abril al 3 de març.

LA PRÈVIA

Això torna a ser un títol en joc a un partit i els precedents no han de ser tendència. Serà un altre partit
Andreu Plaza
ENTRENADOR DEL BARÇA
No vivim de la història, no hi ha resultats anteriors. Hem de començar de zero i ser humils
Tino Pérez
TÈCNIC DE L’INTER
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)