Waterpolo

El CN Sabadell aparta Ubovic de l’equip fins que no es resolgui l’expedient informatiu

El jugador del CN Terrassa Víctor Gutiérrez va denunciar a través de les xarxes que el boia serbi li havia proferit insults homòfobs durant el derbi vallesà de dissabte

El CN Sabadell ha emès un comunicat en què aparta temporalment dels entrenaments i dels partits de l’equip al boia serbi Nemanja Ubovic fins que no es resolgui l’expedient informatiu que se li va obrir diumenge. El boia del CN Terrassa Víctor Gutiérrez va denunciar dissabte a través de les xarxes que un jugador del CN Sabadell li havia proferit insults homòfobs durant el partit de lliga. Tot i que inicialment no va dir el nom del jugador, esperant un disculpa que no va arribar, diumenge va assenyalar a Ubovic com l’autor dels insults.

Diumenge tant la Federació Espanyola de Natació com el CN Sabadell van condemnar els fets en espera de conèixer tots els detalls del cas. Avui el club sabadellenc ha fet un pas més, tot i que el cas continua obert: “Durant la tramitació de l’esmentat expedient, s’han posat de manifest l’existència de versions contradictòries, que estan sent estudiades. Així mateix, lamentem i condemnen les amenaces i insults que el nostre jugador i la seva família estan rebent, promogudes des de les xarxes socials. Una vegada més, el Club Natació Sabadell reitera la més enèrgica condemna a qualsevol actuació homòfoba, xenòfoba i racista.”

La federació espanyola obre una investigació d’ofici

D’altra banda, la Federació Espanyola també ha obert una investigació d’ofici. Els clubs implicats disposaran de cinc dies a partir de l’endemà de rebre l’escrit del jutge únic del comitè de competició de disciplina esportiva de la federació per formular les al·legacions o utilitzar els mitjans de defensa admesos per l’ordenament jurídic que resultin procedents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)