Futbol sala

El Barça supera l’O Parrulo a mig minut pel final (0-2)

L’equip blaugrana no ha pogut marcar a la pista del cuer fins a l’últim instant, quan el rival s’ha situat amb porter jugador

A les portes de la final a vuit de la UEFA Futsal Championes League, que comença dimecres a Zadar, el Barça ha enllestit la visita a la pista de l’O Parrulo, el cuer, per 0-2. Els gols, de Dyego i Aicardo, no han arribat fins al’últim minut, quan el conjunt gallec s’havia situat amb porter jugador. Amb l’objectiu de no carregar excessivament la plantilla amb vista a la Champions, Andreu Plaza havia reservat Ferrao, Adolfo i Coelho, que s’havien quedat a Barcelona, a més de les baixes ja conegudes per lesió, de Miquel Feixas i Sergio Lozano.

La primera meitat ha estat molt equilibrada. Amb Adri com a director d’orquestra del conjunt local, el Barça no ha acabat de fer-se amb el control del joc, tot i portar més perill a la porteria rival, sobretot als xuts finals d’Esquerdinha, Daniel i Dyego. L’equip blaugrana ha fet un pas endavant després de la represa, peró Víctor Espíndola ha tingut diverses intervencions de mèrit per frustrar el primer gol blaugrana. La més clara ha estat un xut de Daniel a boca de canó (29’), que el porter brasiler ha rebutjat amb uns grans reflexos. Joselito, Ximbinha i Matheus també han estat a punt de marcar per a un Barça que no podia badar després d’haver comès la cinquena falta als 30 minuts. En el tram final l’O Parrulo ha patit una davallada física, però ni aquesta circumstància ni el porter jugador que per uns moments ha ordenat Plaza han servit perquè el Barça marqués. De fet, no ha estat fins que l’equip gallec se l’ha jugat amb cinc atacants, a 1:13 pel final, quan els blaugrana han pogut segellar la victòria amb dues recuperacions i els gols a porteria buida de Dyego i Aicardo a l’últim instant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)