Handbol

Una marxa menys

Handbol. L’Ikasa Madrid imposa contra el Sarrià la velocitat en atac i l’encert dels seus llançadors

Ikasa Madrid 35 UE Sarrià 26

MADRID:Aranda (1), Cumplido (3), Aguilella (3), Olivares, M. Holst (2), J. Holst (5), Medina (2), Morandeira (2), Feijoo (1), Hernández, Salgado (3), Herms (1), Echebarria (7), Fernández (5), Prado i Rodríguez.SARRIÀ:Toro, Pórtulas (4), Segarra (6), Martínez, M. Arnau (1), P. Arnau (3), Ballester (1), Mariscal (2), Moreno, Rovira (1), Lozano (1), Serrano (2), Torres (2), Teixidor (3) i Vicente.PARCIALS:3-2, 7-4, 9-6, 11-8, 15-12, 18-15, 22-16, 29-22, 31-23, 33-24 i 35-26.ÀRBITRES:Gutiérrez i Monjo. Tres exclusions al Madrid i quatre al Sarrià.

El Sarrià, que va viatjar a Madrid després d’encadenar dues victòries en la fase de permanència de divisió de plata, es va trobar ahir contra la millor versió de l’Ikasa, un equip amb un gran talent ofensiu que ja havia guanyat en la primera volta al pavelló gironí. Els madrilenys, a més, tenien la motivació extra d’assegurar pràcticament la permanència contra un rival directe.

Amb gran suport des de les grades des del principi es va veure que els locals anirien a totes (6-2) i ni el primer temps mort de Salva Puig va servir per canviar la dinàmica, tot i una petita reacció al final de la primera part.

En el segon temps els jugadors locals, esperonats i desencadenats en atac, va anar ampliant la diferència amb un joc dinàmic i ràpid, amb transicions letals i amb xutadors en plena forma, com Echebarria i Fernández. Els gironins van mirar de respondre amb la mateixa medicina, però ahir no era el millor dia tampoc i van fallar accions molt clares.

Roc Segarra (6 gols) va ser el màxim golejador de l’equip sarrianenc, que afronta el dia 1 un partit ajornat absolutament determinant contra el Trapagaran basc.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)