Hoquei sobre herba

L’Egara paga tres minuts de desconnexió contra el Club de Campo (4-3)

L’equip vallesà, que dominava 1-3, ha encaixat tres gols al final del tercer quart i es queda a les portes de la final de lliga

L’Egara ha pagat amb la derrota (4-3) tres minuts de desconnexió contra el Club de Campo, quan a mitjan del tercer quart dominava per 1-3 en la segona semifinal al títol de lliga a Can Salas (Terrassa). El conjunt madrileny serà, doncs, el rival de l’Atlètic en la final de demà (14 h). La derrota ha suposat el comiat amb la samarreta del conjunt egarenc de quatre grans noms de l’equip: Quico Cortés, Pau Quemada, Pepe Romeu i Marc García-Chicote.

En els primers compassos, el conjunt madrileny ha pres la iniciativa i ha posat l’Egara contra les cordes. L’equip vallesà s’ha defensat amb èxit d’un primer penal córner en contra (7’) i de mica en mica s’ha anat traient la pressió de sobre. De fet, en el tram final ha pres el comandament i ha forçat intervencions de mèrit del porter rival. La dinàmica egarenca s’ha mantingut a l’inici del segon quart, que ha canviat totalment el panorama. Un canvi d’orientació de Xavi Gispert i la centrada d’Àlex Gil l’ha rematat a gol Pau Quemada (20’), totalment lliure de marca. Tres minuts després (23’), el mateix Quemada tampoc no ha perdonat en el primer penal córner favorable a l’equip de Ramon Sala.

A l’inici de la represa (37’) Ricardo Sanchez ha retallat diferències amb el segon penal córner, però l’Egara ha reaccionat ràpid, amb el gol de Xavi Aguilar (42’). El tercer quart ha tingut un desenllaç totalment inesperat. L’equip egarenc ha pagat tres minuts de desconnexió i ha vist com el Club de Campo capgirava el resultat amb un tres i no res. Johnny Kinder, amb dos gols, i Ricardo Sánchez, amb el segon en el seu compte particular, han aprofitat les llacunes defensives del rival per afrontar l’últim quart amb avantatge (4-3). En l’últim període, l’equip de Pablo Usoz ha tingut diverses possibilitats per marcar el cinquè, però ha perdonat i l’Egara encara ha tingut una última oportunitat per forçar l’empat de penal córner a un minut del desenllaç. Aquest cop Pau Quemada no ha vist porteria i no ha pogut impedir l’accés del Club de Campo a la final per primer cop des del 2013.