El Sarrià es carrega de moral contra el Trapagaran (34-24)

Dotze jugadors de la UES, que surt del descens, han vist porteria

El Sarrià ha enllaçat el segon triomf a casa, contra el Trapagaran que dijous perdia amb el Teucro en el primer dels partits endarrerits dels bascos (24-25), i surt del descens en un cap de setmana en què no hi havia jornada de lliga. Quedaran quatre partits, l’equip és ara tercer i, al seu pavelló, rebrà el segon i el líder.

El 9-8 de Martí Arnau amb el Sarrià en inferioritat acabava amb la primera exclusió visitant i Salva Puig aturava el rellotge a 16:53 per ordenar els conceptes. Els sarrianencs havien perdut moltes pilotes en atac per voler enllestir ràpid (2-0 i 4-5) i l’11-8 de Roc Segarra coincidia amb la segona exclusió visitant (19:32). Pere Arnau a cinc minuts i mig de flai establia la màxima de 4 (13-9). Oriol Teixidor i Arnau Rovira l’enfilaven (16-10) amb les aturades de Toro com a fil conductor i només una precipitació en el darrer atac permetia el Trapagaran marcar abans de la mitja part (16-11).

Un segon flai de Pere Arnau (17-12) aturava el primer intent del Trapagaran i entre el cinquè gol de Lozano (18-13), el tercer de Pere (19-13) i Toro el Sarrià tornava a controlar el ritme. El tècnic visitant havia de demanar temps mort quan havien passat 6:22 perquè Teixidor acabava de fer el 20-13. Fina, després, mantenia el ritme (21-14) i Teixidor al contraatac encarrilava el triomf (22-14) a 22 minuts. Fina, també corrent amb Toro molt inspirat, enfilava el marge a la desena (24-14) a vint minuts i el Sarrià.

Els visitants, amb Antonio Moreno a la porteria local, reduïen la diferència (26-19 i 27-20 de penal), però malgrat les rotacions de Salva Puig, Martínez de penal, Serrano i Torres al pivot eren el desè, l’onzè i el dotzè en marcar (33-23).