Handbol

L’Handbol Bordils, un fixe entre els quatre millors Infantils del país

Jugarà la semifinal de la Lliga Catalana amb el Barça a doble partit i la fase sector el mes de juny

L’Handbol Bordils juga aquest cap de setmana que ve a doble partit la semifinal de la Lliga Catalana Infantil, amb el Barça primer a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i la tornada al Blanc i Verd. L’equip bordilenc ha eliminat el Barça B amb un triomf en el primer partit per 17-31 a Sant Joan Despí i la derrota l’endemà a casa 21-23. Granollers i La Roca juguen l’altra semifinal també a doble partit i els quatre equips disputaran la fase sector per a l’estatal de l’11 al 13 de juny.

Producció contínua

Aquest curs és el quart que el Bordils acaba entre els quatre millors del país en la categoria Infantil en els darrers sis anys. El tercer seguit. Fa dues temporades, l’equip va ser primer en la fase sector a Zarautz i es va classificar per a la fase final de l’estatal que van organitzar Bordils i Sarrià de manera conjunta i en què els sarrianencs van ser subcampions superats pel Barça en la final. Els blanc i verds van ser cinquens.

Quim Cos, l’entrenador de l’equip, recorda que fa deu anys que és al club i que jugadors que han arribat darrerament a l’equip de Plata amb Pau Campos estaven en el primer conjunt que va entrenar, com Carles i Ferran Pou, Gerard Parals o Roger Montemayor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)