Handbol

El Bordils no s’arronsa

Handbol. El descens bordilenc s’ajorna com a mínim un dia amb una victòria balsàmica

Bordils 28 Trapagaran 20

CLUB HANDBOL BORDILS:Mach, Carles Pou (1), Xicu Reixach (1), Márquez, Palahí (1), Masó (1), Vilanova, Ferran Pou, Oliver (1), Moreno (4), Fornès (3), Montes (6), Batlle, Bañeras (3), Pep Reixach (4) i Montemayor (3).TRAPAGARAN:Arroyo, Nájera, Jaime Suárez (1), Lizana, Torrecilla, Santa Coloma (2), Cabado (1), Ignacio Suárez (5), Delgado, Valderrama (3), Abajo (1), Díez (1), Aramburu (5) i Idoyaga (1)PARCIALS:2-1, 4-2, 6-4, 8-4, 11-5, 14-8; 17-10, 20-13, 24-14, 25-16, 26-18 i 28-20ÀRBITRES:Antonio Javier García del Salto i José Antonio Huertas Herrador. Dos minuts a Xicu Reixach, Palahí, Vilanova i Ferran Pou i a Santa Coloma, Díez i Aramburu. Lizana, expulsat.

El segon triomf del Bordils va evitar el descens matemàtic de plata, que pot ser avui si el Teucro suma un punt, o dijous si els bordilencs no guanyen l’Amenabar a casa, empats múltiples a banda.

“Ens tocava, estic molt content pels jugadors: s’ho mereixien fa molt temps i arriba tard, però n’hem de gaudir”, va dir Pau Campos, que va destacar el paper d’Adrià Batlle a la porteria, des d’on va donar confiança a l’atac bordilenc. Jairo Montes va ser el cinquè jugador a marcar (5-2) i el primer que repetia (6-4) després d’uns mals replegaments que el conjunt biscaí no va perdonar. El 8-4 de Moreno va fer demanar temps a l’entrenador visitant, que no va impedir el parcial de 5-0 (11-4) i després d’un intercanvi i una desqualificació al Trapagaran Pep Reixach va tancar el marcador en la primera meitat (14-8). “Feia molt que no corríem el contraatac, fa jornades defensivament estàvem molt bé”, va destacar el tècnic.

Montes, Batlle a la porteria i Pep Reixach per partida doble van liderar l’inici de la segona meitat i Palahí i Moreno, per partida doble, van deixar el partit resolt (24-14) a 15:38. “Deu gols a favor. Feia temps que no ho vèiem”, recordava Campos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)