Natació

Mollà i Duran disputaran la final del relleu 4x200 lliure de l’europeu

Àfrica Zamorano es queda a tocar de la final dels 200 lliures

El barceloní Mario Mollà i l’extremeny Miquel Duran, els dos del CN Terrassa, disputaran la final del relleu 4x200 m lliure de l’europeu que s’està disputant a Budapest. Juntament amb César Castro (Santa Olaya) i Moritz Berg (Canoe) s’han classificat en la tercera posició de la seva sèrie amb 7:13.08 i han entrat a la final amb el setè millor temps. Els components del relleu 4x200 m estan lluitant per classificar-se pels Jocs Olímpics i en la final podrien aconseguir el temps necessari per entrar per rànquing.

La nedadora del CN Sant Andreu Àfrica Zamorano s’ha quedat a les portes de la final dels 200 m lliure i és la segona reserve. La barcelonina ha guanyat la seva sèrie amb 2:00.81 i ha ocupat el lloc 22 del total. Un bon resultat per no ser la seva millor prova, i ser la primera de les que disputarà en el campionat. Joan ballester (CE Mediterrani) ha acabat 40è en els 200 m braça (2:16.14) i el solleric del CN Sant Andreu Joanllu Pons ha acabat el 24è (2:02.14).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)