Ciclisme

Marc Soler abandona el Giro després d’una caiguda a l’inici de la dotzena etapa

El ciclista vilanoví ha estat sotmès a estudis radiològics i segons el comunicat mèdic no s’aprecien lesions òssies. Té una contusió a la graella costal esquerra, sense afectació respiratòria

El vilanoví Marc Soler, onzè a la general del Giro a 3:19 del lideratge, s’ha vist obligat a abandonar la prova després de veure’s involucrat en una caiguda amb Pello Bilbao (Bahrain-Victorious) i d’altres ciclistes tot just a l’inici, el quart quilòmetre, de la dotzena etapa entre Siena i Bagno di Romagna (212 km). El líder de Movistar, que es queixava de dolor a l’espatlla i el colze del costat esquerre, ha hagut de ser atès per l’assistència dels vehicles mèdics de la cursa. Soler, amb la col·laboració del menorquí Albert Torres, ha intentat durant alguns quilòmetres continuar en cursa per contactar amb el grup principal, però al final ha optat per la retirada. El corredor ha estat sotmès a estudis radiològics i segons el comunicat mèdic no s’aprecien lesions òssies. Té una contusió a la graella costal esquerra, sense afectació respiratòria. Demà tornarà cap a casa.

Caiguda i retirada d’Alessandro de Marchi

L’inici d’etapa ha estat molt accidentat i també ha caigut Alessandro de Marchi. El corredor de l’Israel, que va portar la maglia rosa durant dues etapes, no perdut la consciència, però hagut de ser traslladat en ambulància a un centre mèdic i lògicament ha hagut de posar punt i final al seu periple al Giro.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)