Waterpolo

El CN Mataró es reforça amb la neerlandesa Simone van de Kraats

Andrei Iosep serà el nou entrenador de l’equip masculí en substitució de Beto Fernández

El CN Mataró, subcampió de la copa LEN i de la lliga, ha anunciat el fitxatge de la jove neerlandesa de 20 anys Simone van de Kraats (2000) amb vista al curs vinent. Provinent del Polar Bears, és internacional amb la selecció dels Països Baixos i ha guanyat la lliga del seu país el 2018 i el 2021, a més de ser la màxima golejadora en les edicions del 2019 i el mateix 2021. Van de Kraats (1,80 m) és esquerrana i, per tant, reforçarà la banda dreta de l’atac del conjunt de Dani Ballart després de la retirada de l’argentonina Helena Lloret. A més, conformarà un tàndem oranje de gran força i qualitat en les files mataronines amb la també esquerrana Vivian Sevenich.

Andrei Iosep, nou entrenador de l’equip masculí

D’altra banda, el CN Mataró també ha anunciat que el tècnic romanès Andrei Iosep (Bucarest, 1977) serà el substitut de Beto Fernández, que deixa la banqueta de l’equip maresmenc després d’onze temporades. Iosep, internacional romanès, ja va militar a les files mataronines en la seva etapa com a jugador (2002-07), on va deixar molt bon record. El nou entrenador formarà tàndem a la banqueta amb Jordi García, que continua com a segon, i s’incorporarà a l’organigrama tècnic del club, juntament amb Elena Padilla i Dani Ballart. Com a entrenador, Iosep va dirigir durant cinc temporades l’Steaua Bucarest (2015-20), aconseguint quatre títols i tres copes i amb experiència de dues temporades jugant a la Champions.

DESTACAT

Internacional amb els Països Baixos, prové del Polar Bears on ha guanyat dues lligues i ha estat la màxima golejadora el 2019 i el 2021
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)