El Sarrià guanya el Màlaga i s’assegura la permanència (28-26)

El Sarrià jugarà una tercera temporada a Plata, un cop assegurada la salvació de manera matemàtica i sense dependre de la resta de resultats en la penúltima jornada.

El parcial de 4-0 amb Toro d’artífex ha permès el conjunt local capgirar el marcador, després del temps mort de Salva Puig al minut 15 (4-7). El 6-1 sarrianenc ha obligat el tècnic visitant a aturar el rellotge a 5:29 pel descans (10-8) i, dos gols seguits de Fina (12-10), desfeien l’empat a 10 per arribar al descans per davant (12-11).

Guillem Lozano de penal ha pogut establir una primera màxima de 3 al minut 8 (17-14). L’extrem ha desaprofitat el que hauria suposat el 18-15. El Màlaga s’ha quedat amb quatre i entre Mariscal i Lozano han pogut engreixar la renda (19-15).

Una inferioritat del Sarrià ha permès el Màlaga acostar-se (25-24) primer i, malgrat La defensa 5-1 amb Nitu Pórtulas al davant, els visitants empataven a 25 a menys de cinc minuts per acabar. Teixidor i Mariscal amb atacs molt treballats recuperaven el marge (27-25). Martí Arnau als 6 metres (28-26) i l’aturada d’Antonio Moreno a l’últim minut han estat el colofó a la permanència del Sarrià i l’inici de la festa al Pavelló de la UES.