Handbol

Laporta confirma Ortega com a substitut de Pascual a la banqueta

El president del Barça diu que volen posar el seu segell als equips blaugrana i que l’acomiadament de Barrufet és per reduir càrrecs a les seccions

Antonio Carlos Ortega serà el nou entrenador del Barça d’handbol un cop Xavi Pascual tanqui la seva etapa de més de dotze anys a finals de juny. El recanvi d’Ortega, ara a les files del Hannover, ja es donava per fet des que es va anunciar la rescissió del contracte del tècnic barceloní, però avui el president Joan Laporta ho ha confirmat en la seva primera compareixença davant la premsa des que va accedir al càrrec. “Jo vaig nomenar Xavi Pascual com a entrenador i jo he estat president amb David Barrufet com a jugador. Per raons tècniques i esportives crèiem que havíem de canviar l’entrenador. Segur que, on vagi, ho farà molt bé. Però el nostre projecte ha de tenir el nostre segell, i pensem que cal un nou impuls. Són temps de canvis. Demano respecte per la decisió. El recanvi serà Antonio Carlos Ortega”, ha explicat Laporta per justificar la polèmica sacsejada a les seccions. En aquest sentit, el president del Barça també ha justificat l’acomiadament de Barrufet per la reducció de càrrecs en les seccions. En tot cas, ha qualificat el llegendari exporter com a “persona entranyable”. Amb arguments similars, el màxim mandatari blaugrana ha explicat els canvis en la secció de futbol sala, amb la marxa d’Andreu Plaza i Txus Lahoz, i l’arribada de Jordi Torras, com a nou mànager esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)