El Sarrià tanca el curs amb un empat a Trapagaran (25-25)

El Sarrià ha acabat la temporada amb empat a Trapagaran, la setmana després de tancar la permanència de manera matemàtica i en un duel ple d’alternances que s’han mantingut fins el desenllaç: Oriol Teixidor a 16 segons havia marcat el 24-25, però el Trapagaran encara ha disposat d’un últim atac i, amb 4 segons, ha pogut empatar

Balle de cullera feia el 2-5 i després de l’empat a 5 dels locals, el tercer gol de Martí Arnau tancava el 0-4 de parcial (5-9) que el conjunt basc tornaria a respondre, ara per disposar del segon avantatge des de l’1-0 (10-9) i marxar al descans amb la màxima (11-9).

Un 0-4 amb dos gols més de Martí Arnau permetia el Sarrià tornar a marxar en el marcador (14-17). El Trapagaran encara empataria a 17 i Masmiquel tornava a avançar el Sarrià (20-23) amb inferioritat local, però els bascos, que amb l’empat acaben penúltims empatats amb l’Adrianenc, encara igualarien el marcador a 24 per encarar l’últim minut amb el partit obert.