Atletisme

Victòries de Pol Espinosa i Maria Mercedes Pila a Banyoles

La 26a Mitja Marató del Pla de l’Estany, que s’havia de fer el 28 de març de l’any passat, ha comptat amb 318 participants

Pol Espinosa i Maria Mercedes Pila són els guanyadors de la 26a Mitja Marató del Pla de l’Estany, que ha comptat amb 318 participants, molts dels quals ja hi estaven inscrits pel 28 de març del 2020 quan es va haver d’ajornar per l’esclat de la pandèmia. La prova s’ha disputat seguint els protocols sanitaris establerts per les autoritats, amb la sortida esglaonada segons el temps previst de cadascú o l’entrega de mascaretes a l’arribada.

Pol Espinosa (CN Banyoles) suma el segon triomf seguit en la cursa i ha rebaixat quasi tres minuts el temps que li va permetre guanyar el 2019 (1h12:43) perquè ha fet les quatre voltes a l’estany en 1h09:54. Pila ha fet 1h22:56.

Pierre Defontaine amb 1h11:44 i Marc Guàrdia (Monistrol Running) amb 1h14:28 han completat el podi mentre Nil Congost, quart classificat, era el millor atleta de la comarca amb 1h15:16. La millor del Pla de l’Estany i segona en dones és Cristina Galan, amb 1h31:26. La paralímpica Maria del Carmen Paredes (L’Hospitalet Atletisme) ha tancat el podi femení amb 1h33:40.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)