Tennis taula

Joan Masip, Alba Fernández i Jordi Morales, campions catalans individuals

Han guanyat les finals del campionat de Catalunya Absolut i Adaptat que es disputa a Bàscara

Joan Masip (Asisa Borges Vall), Alba Fernández (CTT Calella) i Jordi Morales (CTT Esparreguera) han guanyat els títols individuals en el campionat de Catalunya Absolut i Adaptat que s’ha disputat a Bàscara. En la final de la categoria masculina Joan Masip ha derrotat per 3-0 (11-3, 11-7 i 11-6) a Marc Miró (CTT Calella). Han finalitzat tercers Arnau pons (CN Mataró Quadis) i Norbert tauler (CER L’Escala).

En la categoria femenina Alba Fernández ha superat en la final a Jana Riera (TT Tramuntana) per 3-1 (11-2, 11-8, 9-11 i 11-8) en un partit força anivellat. La tercera posició del podi l’han ocupat Lídia Rico i Mireia Pereto del Ripollet. En la final de la categoria adaptat l’olímpic Jordi Morales ha derrotat a Jordi Dinarés (CN Sabadell) per 3-0 (11-2, 11-6 i 1-6). Han completat el podi Agusti Vilalta (Termotur Calella) i Joaquim Azcón (CTT Cardedeu).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)