Futbol sala

Lliçó de coratge i cap a semifinals

Futbol sala. El Barça tomba l’Inter en un altre partit èpic al Palau en què l’equip se sobreposa a les expulsions d’Adolfo, Daniel i Andreu Plaza, a un penal en contra i a minuts en inferioritat

FC Barcelona 5 Inter 2

BARÇA:Dídac, Marcenio, Daniel, Aicardo, Ferrão –cinc inicial–, Esquerdinha, Adolfo, Coelho, Ximbinya, Mattheus, Joselito i Povill.INTER MOVISTAR:Herrero, Raya, Pola, Martel, Saldise –cinc inicial–, Ceciclio, Borja, Boyis i Fred Dasler.GOLS:0-1 (1’) Pola. 1-1 (14’) Coelho. 2-1 (18’) Aicardo. 2-2 (26’) Saldise. 3-2 (30’) Mattheus. 4-2 (36’) Mattheus. 5-2 (37’) Marcenio.ÀRBITRES:Rodrigo Miguel i Sánchez-Molina. Van expulsar amb vermella directa Adolfo, Daniel i Plaza (Barça) i amb doble groga Martel (Inter).PÚBLIC:Uns 1.300 seguidors al Palau.

El Barça jugarà les semifinals de la lliga contra el Palma després d’una altra victòria èpica contra l’Inter al Palau en un partit en què l’equip es va haver de sobreposar a grans dificultats, sobretot en la segona part, on van ser expulsats Adolfo, Daniel i Andreu Plaza. Dyego, a més, tampoc va poder jugar. Dídac va fer un partit brutal sota els pals i va iniciar el joc ofensiu amb encert.

El partit va començar amb el 0-1 amb només nou segons de joc. Plaza va demanar un temps mort per posar ordre. A poc a poc els blaugrana van anar canviant el signe del partit i van arribar amb perill. Dídac va salvar un parell de gols cantats i en una de les seves incursions va arribar l’empat de Coelho. Martel va tenir un doble penal per capgirar el resultat, però Aicardo no va perdonar abans del descans. La segona part va ser una bogeria. Les expulsions d’Adolfo (mans i penal) i Daniel, entrada per darrere, seguida de la de Plaza, van mediatitzar el partit. El Barça va resistir en inferioritat i en els minuts finals va aparèixer Mattheus, que en dues grans accions va encarrilar el partit. Marcenio sentenciaria en un contraatac quan l’Inter ja estava amb el porter jugador.