Tennis

La txeca Krejcíková venç la russa Pavliutxenkova en la final de Roland Garros

La txeca de 25 anys Barbora Krejcíková (33a de la WTA) ha vençut en la final la russa de 29 anys Anastasia Pavliutxenkova (31) per 6-1, 2-6 i 6-4 en 1hora i 58 minuts i s’ha endut el títol de Roland Garros en la final de debutants en el partit decisiu d’un Grand Slam.

Krejcíková ha perdut el seu primer torn de servei en el primer joc del partit amb dues dobles faltes, però ha encadenat sis jocs seguits i s’ha adjudicat el primer parcial amb una gran rapidesa i molta autoritat (6-1). El seu revés a dues mans ha fet molt mal a Pavliutxenkova. La russa ha fet un pas endavant en el segon set, més agressiva, manant amb la seva potent dreta, ha empatat el partit amb relativa claredat. La txeca ha començar el tercer i definitiu parcial amb un trencament (2-1), però la russa ha reaccionat ràpidament amb un contrabreak. En el setè joc i amb 3-3, Krejcíková ha tornat a trencar, aquest cop en blanc, segellant la ruptura amb una dreta paral·lela (4-3). Amb aplom, ha solucionat el seu torn de servei (5-3). Un revés creuat brutal marca de la casa de la txeca l’ha situat amb un 15-40. La russa ha salvat la primera pilota de partit. Amb segon servei, Krejcíkova ha fallat la restada amb el revés (40-40) i ha notat la pressió (5-4).Dues dretes paral·leles l’han catapultat en el darrer joc del partit (40-15). En la tercera pilota de partit ha fet doble falta (40-30). En la quarta ha segellat el seu gran triomf –en un bola dubtosa a fora de la russa que ha generat un final estrany–, tot just quinze dies després d’haver alçat a Estrasburg el seu primer títol WTA. Dilluns serà la quinzena del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)