Futbol sala

El Barça torna a sobreposar-se i s’avança en la semifinal contra el Palma

Dídac, autor del primer gol i imperial sota els pals, i Aicardo, que ha sentenciat en la pròrroga, han estat clau

Palma (0) 2 Barça (1) 3

PALMA:Fabio, Tomaz, Lolo, Nunes, Higor –cinc inicial–, Vilela, Rafa López, Raúl Campos, Marlon, Hamza i Claudino.BARÇA:Dídac, Aicardo, Matheus, Marcenio, Ferrão –cinc inicial–, Dyego, Coelho, Ximbinha, Esquerdinha, Povill, Joselito,.GOLS:0-1 (12’) Dídac. 0-2 (30’) Marcenio. 1-2 (34’) Raúl Campos. 2-2 (37’) Vilela. 2-3 (44’) Aicardo.ÀRBITRES:Martínez Flores i Navarro Liza.PÚBLIC:Uns mil seguidors a Son Moix.

Dídac i Aicardo han estat els herois aquest vespre en la meritòria victòria del Barça a la pista del Palma en el primer partit del play-off de semifinals. El porter ha fet el primer gol de l’equip, ha acabat aturant una vintena de xuts dels jugadors locals i el gadità ha marcat el gol de la victòria en la pròrroga quan l’equip, sense Adolfo i Daniel –sancionats–, estava més cansat. El segon partit es jugarà dimecres al Palau (20 h).

La primera part de Dídac ha estat sobrenatural. Després d’uns minuts inicials de tempteig entre els dos equips, els locals han fet un pas endavant buscant els seus jugadors més letals, sobretot Higor i Nunes, però han acabat topant sempre contra el porter. El maresmenc, veient les dificultats en la sortida de la pilota dels seus companys, ha decidit –com en l’eliminatòria contra l’Inter– fer-ho ell mateix i agafar a contrapeu l’estratègia dels locals. No només això, sinó que en la seva tercera incursió ha clavat a l’escaire un xut formidable que Fabio no ha vist ni passar. El Palma ha arriscat encara més en atac i Tomaz i Lolo han tingut ocasions claríssimes, però un cop més el porter blaugrana s’ha mostrat imponent. En l’última acció del primer temps Coelho ha tingut el 0-2 a les botes en un contraatac claríssim.

El Palma ha posat setge a la porteria blaugrana en el segon temps i les ocasions s’han succeït i també les aturades constants de Dídac. El Barça ha resistit esperant el seu moment, que ha arribat amb una passada de Ximbinha a Marcenio, que ha fet el 0-2 a la contra. Els locals no han abaixat els braços i a set minuts del final ja han posat el porter jugador incrementant el seu domini. Campos ha fet l’1-2 en un xut llunyà i Vilela ha aprofitat un error greu de la defensa blaugrana per fer l’empat. La pròrroga estava servida.

Tot i l’empat el Barça ha apostat pel porter jugador en el temps afegit i en el segon període Aicardo ha aprofitat una superioritat numèrica per fer un altre golàs des de la llarga distància.