Esports de muntanya

L’europeu d’esquí de muntanya del 2022 es farà a Boí Taüll

Aquest 2021 es pot fer oficial la inclusió de l’especialitat en els Jocs Olímpics d’Hivern del 2026

La Federació Internacional d’Esquí de Muntanya (ISMF) ha seleccionat l’estació de muntanya de Boí Taüll perquè sigui la seu dels campionats d’Europa d’esquí de muntanya del 2022, que es faran del 8 al 13 de febrer.

Durant els sis es disputaran les proves d’esprint, vertical, individual i relleus. La concessió per a Boí Taüll arriba en un moment clau d’aquesta especialitat esportiva, ja que s’espera que aquest 2021 es faci oficial la seva inclusió en els Jocs Olímpics d’hivern de Milan Cortina del 2026. L’esquí de muntanya ja va ser especialitat esportiva en els passats Jocs Olímpics de la Joventut de Lausana 2020 en la qual la delegació catalana va tornar amb sis medalles (una d’or de Maria Costa (AE Mountain Runners del Berguedà) i una de bronze per a l’Ot Ferrer (AE Mountain Runners del Berguedà) i quatre de bronze per l’equip on Costa i Ferrer també van sumar medalla al costat de l’Ares Torra (AE Mountain Runners del Berguedà) i en Marc Ràdua (CEPS Pobla de Segur).

Les últimes edicions dels campionats d’Europa d’esquí de muntanya s’han fet a les estacions de Nicolosi (Itàlia), Salvan-Les Marécottes (Suïssa), Ordino Arcalís (Andorra) i Pelvoux Vallouise (França).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)