Ciclisme

Ever Alejandro Gómez i Brodie Chapman triomfen en la Girona MTB Challenge

El bolivià i l’australiana s’imposen en la cita de Klassmark, amb tres etapes de somni a l’entorn de la ciutat

El bolivià Ever Alejandro Gómez i l’australiana Brodie Chapman han estat els vencedors absoluts de la Girona MTB Challenge, que s’ha tornat a disputar des de divendres després d’un any d’absència per la Covid-19. Gómez i Chapman han dominat les tres etapes, totes amb recorreguts traçats per Klassmark amb l’objectiu d’atraure no només ciclistes d’elit sinó els aficionats als corriols i a l’entorn natural i urbà de Girona.

La competició va arrencar divendres a la tarda amb l’etapa més ràpida; 49 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu pels corriols nets i ràpids del nord de la ciutat. La primera jornada va certificar el que es preveia, Gómez, l’ Chapman i el luxemburguès Sören Nissen serien els tres grans protagonistes de la Girona MTB Challenge. Es van repartir les victòries de la classificació individual convertint-se en els ciclistes més ràpids jornada rere jornada. Dissabte van conquistar la zona oest de la ciutat. Era l’etapa reina, un autèntic parc d’atraccions de corriols al llarg de 79 quilòmetres i 1500 metres de desnivell positiu; només se’n cronometraven 70, ja que l’arribada era neutralitzada. Diumenge van tancar el seu domini a l’est de Girona o, més ben dit, a les Gavarres. 56 quilòmetres i 1400 metres de desnivell positiu amb les pujades més llargues i constants per tancar la trilogia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)