Atletisme

Dídac Salas fa la seva marca de l’any (5,60 m) i obté el primer títol de perxa a l’aire lliure

Dídac Salas (FC Barcelona) ha segellat la primera jornada del campionat d’Espanya a Getafe amb el títol de salt de perxa, amb un vol de 5,60 m. Tot i ser un saltador de llarga trajectòria, el santcugatenc encara no havia assolit mai el títol estatal a l’aire lliure. En pista coberta sí que en té tres (2012, 2014 i 2015). L’atleta blaugrana ha superat a la tercera temptativa els 5,60 m que li han acabat atorgant la victòria per davant del navarrès Adrián Vallés, que s’ha quedat amb els 5,50 m. Amb el títol assegurat, ha intentat franquejar el llistó a 5,65 m –la seva marca personal és 5,61 m–, però en el primer intent ha notat una molèstia en un bessó i ha donat la competició per acabada.

Pel que fa als altres catalans en el concurs, Àlex Gracia (FC Barcelona) ha ocupat el quart lloc després d’elevar la seva marca personal fins a 5,45 m, amb el mateix registre que el tercer, Isidro Leyva (Cueva de Nerja), i Aleix Pi (FC Barcelona) ha acabat cinquè, amb 5,35 m.

En l’última cursa de la jornada, els 3.000 m obstacles, la banyolina Marina Guerrero (Avinent Manresa) ha ocupat una meritòria cinquena posició amb una nova marca personal de 10:14.87. El títol ha estat per a Irene Sánchez-Escribano (Adidas), amb un nou rècord del campionat (9:33.62).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)