Atletisme

Raquel González guanya la plata en els 10.000 m marxa de l’estatal

La mataronina Raquel González (FC Barcelona) ha guanyat la medalla de plata en la cursa del 10.000 metres marxa del campionat d’Espanya que es disputa a Getafe. La marxadora de Granada Maria Pérez (València) s’ha penjat l’or amb un registre de 43:42.04, rebaixant la seva millor marca personal en deu segons. González, campiona el 2016 i el 2018, ha fet un temps de 44:28.85 i el podi l’ha completat amb 44:49.31 Laura Garcia-Caro (Lepe). Mar Juárez (Avinent Manresa) ha estat quarta –46:26.66– i la jove Gemma Mora (l’Hospitalet Atletisme) ha entrat desena. Poc abans del sisè quilòmetres, Garcia-Caro ha estat penalitzada i s’ha hagut d’aturar durant un minut. Pérez, que ja és fixa pels Jocs en els 20 km, i González, que incrementa les seves possibilitats de competir-hi, s’han jugat el títol i l’andalusa ha accelerat a partir de la següent volta i ha marxat.

En el llançament de martell Pedro José Martín (Barça) ha obtingut la medalla de plata amb una marca de 721,94 m. El llançador de l’Ametlla de Vallès no ha pogut impedir l’onzè títol de Javier Cienfuegos (Playas de Castellón), que ha dominat amb 76,01 m i que supera les deu corones del barceloní Mosisés Campeny. L’altre català del Barça, David Martín, ha estat novè amb 61,27 metres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)