Atletisme

Els relleus, sense plaça a Tòquio

Atletisme. El 4x400 m espanyol, amb el lleidatà Bernat Erta, no es guanya la plaça olímpica en el míting de Castelló i tampoc aprofita l’última oportunitat el quartet femení

L’equip espanyol masculí de 4x400 m, amb el lleidatà Bernat Erta com a últim rellevista (3:03.21), i el femení (3:30.25) no van poder segellar la plaça per als Jocs en el míting de Castelló, en l’últim dia hàbil per aconseguir una de les quatre places vacants. Les marques de tall eren 3:02.42 i 3:29.42. Erta, en tot cas, està molt ben situat per ser un dels escollits en el relleu mixt, que sí que té la plaça per a Tòquio.

En els 3.000 m obstacles, el fondista de Burgos Dani Arce va aprofitar l’oportunitat que li va brindar la federació i amb la victòria i una nova marca personal (8:17.59) va mostrar les seves credencials per ser inclòs en la llista olímpica. La federació haurà d’escollir entre Arce o el canetenc Ibrahim Ezzaydouni, subcampió en el campionat d’Espanya i que té la mínima del 2019 (8:14.49). Fernando Carro, el recordista espanyol, i Sebas Martos, campió a Getafe, eren les dues primeres apostes del seleccionador espanyol en obstacles.

Sara Gallego es va apuntar una altra victòria en els 400 m tanques amb un gran registre de 56.41 i finalment haurà quedat a pocs punts de la quota de l’especialitat per ser als Jocs. Després encara va tenir forces per competir en la selecció B d’Espanya amb un esplèndid relleu al costat de Carmen Sánchez (3:32.49). També va segellar el triomf en el concurs de perxa Dídac Salas (5,46 m), amb la mateixa marca que el seu company al Barça Aleix Pi, i Berta Castells en el llançament de martell (64,48 m).

En el míting de Pamplona hi va haver triomfs catalans en martell, amb Laura Redondo (65,96 m) i Pedro José Martín (71,69), i en disc amb Andrea Alarcón (50,08).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)