Natació

Mor Josep Masriera, president d’honor del CN Mataró

A més de president el club mataroní durant gairebé 15 anys (1997-2012), va ser regidor d’Esports de la capital maresmenca i va exercir càrrecs de responsabilitat en la Secretaria General de l’Esport i en la Federació Catalana de Natació

L’esport català en general i el mataroní en particular estan de dol per la mort dissabte de Josep Masriera i Ballescà (Mataró, 1931), president durant gairebé tres lustres del CN Mataró (1997-2012) i que durant la seva dilatada trajectòria va ocupar diferents càrrecs de responsabilitat tant en l’àmbit esportiu del país com local. El funeral serà aquesta tarda, a les 16 h a la Parròquia de Sant Josep de Mataró, i les mostres de condol han estat unànimes des de tots els àmbits.

Masriera va ser regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Mataró entre el 1979 i el 1983 en el primer Ajuntament democràtic. L’any 1982 va ser nomenat cap del Servei de Federacions i Clubs de la Generalitat i, posteriorment, cap d’Activitats Esportives de la Secretaria General de l’Esport, càrrec que va ocupar fins el 1997. Directiu de les federacions catalana i espanyola de natació, el dirigent mataroní també va formar part del comitè organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992. L’any 2012 va rebre l’escut d’or de la Federació Catalana de Natació (FCN), la màxima distinció de la FCN i un reconeixement a una de les trajectòries més influents de l’esport català. Actualment era president d’honor del CN Mataró.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)