Natació

Nedar de Portbou a Blanes per protegir el fons marí

El repte KAI vol aconseguir més de 50.000€ per reduir l’impacte de les arts de pesca perdudes als fons marins

Gerard Alemany s’ha proposat resseguir la Costa Brava, de nord a sud, nedant sense parar el 21 d’agost. És la primera acció del Projecte KAI, una iniciativa del Club de Natació Radikal Swim, que vol potenciar propostes locals que lluiten contra problemes globals que afecten els mars, oceans i rius. L’objectiu és aconseguir visibilitat i recaptar fons.

Alemany liderarà el Radikal Swim, nedant sense parar ni sortir de l’aigua els 115 0 120 quilòmetres en un temps estimat de 40 hores. Els bancs de meduses, nedar una nit sencera, l’exposició prolongada a l’alta salinitat –pot inflamar zones toves i vies respiratòries i alimentàries–, la preparació mental i la variabilitat de les condicions de vent i onatge del litoral gironí són les amenaces que trobarà el repte, que s’ha presentat aquest dilluns al Museu de la Pesca de Palamós.

El repte KAI vol aconseguir més de 50.000€ per al projecte de la Universitat de Barcelona Evitem la Pesca Fantasma, per reduir l’impacte de les arts de pesca perdudes als fons marins catalans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)