Tennis

Badosa perd els vuitens de Wimbledon davant de Muchova

Paula Badosa (30) ha perdut davant de la txeca Karolina Muchova (19) per 7-6 (6) i 6-4 en una hora i 32 minuts en els vuitens de final de Wimbledon i queda altre cop a les portes dels quarts d’un Grand Slam com ja li va passar a Roland Garros. Muchova jugarà contra l’alemanya Angelique Kerber (25).

Badosa ha tingut un 5-2 amb un break amunt en el primer set, però Muchova ha reaccionat amb un trencament en el novè joc i ha dut el parcial al tie-break. La txeca s’ha mostrat més consistent d’entrada en el desempat (0-2). La catalana, sòlida, s’hi ha regirat (5-2) amb perseverança. Muchova també ha serrat les dents i ha recuperat el terreny (5-5). Amb 6-6, l’empordanesa ha fet una doble falta fatal (6-7) i en el punt posterior ha enviat un revés paral·lel al passadís de dobles (6-8). La de Begur ha encaixat un trencament en el setè joc del segon acte, però ha replicat amb un contrabreak en el joc posterior (4-4). Però amb 4-5 i servei ha pecat de falta de determinació i Muchova, des del fons, li ha guanyat la partida, amb dos globus guanyadors en el darrer joc.

En la pista central, Novak Djokovic (1) ha segellat contra el xilè Cristian Garín (17) per 6-4, 6-2 i 6-2 el seu passi als quarts de final en tan sols una hora i 49 minuts de domini. Roger Federer (6), per la seva banda, ha superat l’italià lorenzo Sonego (23) per 7-5, 6-4 i 6-2 en dues hores i 11 minuts. El primer set ha s’ha aturat amb 5-6 i avantatge restant del suís perquè plovia i es va desplegar el sostre retràctil. En la represa, Sonego va fer doble falta (5-5) i va aplanar una mica més el camí del geni, que s’enfrontarà al vencedor del duel entre Daniïl Medvédev (2) i el polonès Hubert Hurkacz (14), suspès ahir per la pluja –només hi ha dues pistes cobertes– amb 6-2 6-7(2) 6-3 3-4 per a Hurkacz. L’altre gran sorpresa l’ha protagonitzar el canadenc Felix Auger-Aliassime, que ha eliminat l’alemany Alexander Zverev (4) per 6-4, 7-6 (8), 3-6, 3-6 i 6-4 en 4 hores i dos minuts. El seu rival en quarts serà l’italià Matteo Berrettini.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)