Natació

Marina Garcia, al trofeu de Mataró

Natació. Avui farà en els 200 m braça l’últim test abans d’afrontar els Jocs de Tòquio

Els quatre nedadors olímpics del CN Sant Andreu, amb l’entrenador Jordi Jou al capdavant, van volar ahir cap a Yamaguchi, on faran una concentració prèvia als Jocs de Tòquio. Mireia Belmonte continua la preparació a les ordres de Fred Vergnoux al CAR de Sant Cugat i Marina Garcia (CN Sabadell) competirà avui en el trofeu de Mataró, el seu últim test abans d’afrontar el repte olímpic la setmana vinent. La nedadora del CN Sabadell competirà en les sèries matinals de 200 m braça i després valorarà amb el seu entrenador, José Antonio del Castillo, Casti, si és pertinent nedar en la final de la tarda.

Més enllà de la nedadora olímpica, el cartell del trofeu mataroní, que coincideix amb el campionat català júnior, aplegarà entre avui i diumenge altres grans noms de la natació catalana i estatal, com ara Cata Corró, Àlex Ramos, Àlex Castejón, Mario Mollà, Alberto Lozano, Guillem Pujol, Miguel Duran o Joan Ballester.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)