Atletisme

Marina Martínez, subcampiona d’Europa sub20 en 1.500 m

L’atleta del CA Laietània ha acabat segona a Tallinn amb un registre de 4:20.35

La vilassarenca Marina Martínez (CA Laietània) ha assolit la segona medalla per a la delegació catalana en l’europeu sub20 de Tallinn en acabar en segon lloc en els 1.500 m amb un registre de 4:20.35. La deixeble d’Andreu Novakosky ha estat en tot moment molt atenta al cap de la cursa, cobrint en segon lloc el pas pels 400 m (1:14.48) i els 800 m (2:27.91) que ha marcat la letona Kamilla Vanadzina. A 600 metres per a la meta, l’alemanya Lisa Hausdorf ha pres el comandament i ha accelerat el ritme. La laietanenca ha passat en cinquè lloc al toc de campana, però en la contrarecta ha progressat fins a la tercera plaça seguint l’estela de l’aragonesa Mireya Arnedillo, que arribava al campionat amb la millor marca de les participants (4:12.24). En la recta final ha superat clarament a la migfondista aragonesa, però no ha pogut amb l’esprint de la noruega Ingeborg Ostgard, vencedora amb 4:19.75. Arnedillo ha completat el podi amb 4:21.29.

Marc Fernández, setè en obstacles

En els 3.000 m obstacles, Marc Fernández (AA Catalunya) ha ocupat el setè lloc, amb un registre de 9:03.27. A quatre voltes pel final, el deixeble de Carles Castillejo, que transitava en el sisè lloc, ha quedat despenjat d’un grup capdavanter liderat pel danès Axel Vang Christensen, que marcava un ritme molt exigent. En el tram final, el fondista de l’AA Catalunya ha estat enxampat pel grup que el perseguia, però ha reservat forces per acabar en plaça de finalista. En la pugna pel títol, l’aragonès Pol Oriach ha fet valer la seva condició de favorit i amb una última volta espectacular li ha pres la victòria al corredor danès, que havia fet tot el desgast de la cursa. Oriach ha vençut amb un nou registre europeu sub20 de l’any (8:41.36).

En la sessió matinal, el relleu espanyol de 4x100 m espanyol, amb l’escalenca Aitana Radsma com a primera rellevista, no ha pogut acabar la prova en les sèries eliminatòries. Radsma no ha tingut una bona entesa amb Elena Guiu. No li ha pogut lliurar el relleu a la seva companya, i testimoni i atleta han acabat per terra sense haver pogut completar ni una sola posta, ja totalment fora de la zona estipulada pels canvis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)