Ciclisme

Domini català al campionat estatal de DH

Sis dels set `riders’ de Catalunya acaben al podi de les seves categories

Pantigosa (Aragó) va proclamar el cap de setmana els campions estatals de DH, una cita amb un clar dominador: la selecció catalana. Sis dels seus set riders van pujar al podi de les seves categories. Només el júnior Pau Bertran, per problemes mecànics, tornava a casa sense medalla.

La júnior Aina González va guanyar el títol absolut, en què Mireia Pi era segona. La cadet Maria Pomés també va ser sub-campiona. En nois, els cadets Ton Rusiñol i Adriel Pons van acabar segon i tercer.

Àlex Marín (Commençal 21) és el campió absolut en homes, seguit d’Adrián González (Moto Club Sant Andreu), segon i campió de la seva categoria, la sub-23. Ignasi Jorba (Moto Club Sant Andreu) va acabar quart absolut amb un temps que li donava la plata sub-23. Pau Menoyo, també de l’equip UCI Commençal 21, va guanyar l’or júnior i Pau Jorba el bronze.