Gimnàstica

Els quaranta anys de vida del Salt GC, en un llibre

L’obra es presenta hores abans que Marina González i Laura Bechdejú debutin als Jocs

Montse Hugas, quaranta anys del Salt Gimnàstic Club és el llibre que recull la història del club saltenc, escrit pel periodista Josep Guardiola i que es va presentar a la Factoria Coma Cros. L’obra està formada per cinc capítols diferents. El primer es dedica a l’alma mater de l’entita i la seva trajectòria des del 1979 fins a avui. Els altres tres són dels diversos llocs en què s’ha instal·lat el club, Güitó i l’actual pavelló. En el cinquè i últim s’hi recullen els èxits esportius del Salt GC.

Entrevistes amb personatges que han estat singularment claus en aquestes quatre dècades, com els impulsors de la gimnàstica a Girona, la primera noia que va entrar al nou SGC, les primeres gimnastes que van participar en un campionat estatal o les primeres a fer el pas cap al CAR de Barcelona i Madrid són el fil conductor de l’obra, on també hi ha el testimoni dels diversos presidents que ha tingut l’entitat o l’evolució del paper de la dona en el món de l’esport de formació i competició.

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas; la presidenta del Consell Esportiu del Gironès, Anna Coll; Montse Hugas i Josep Guardiola van ser a la presentació, hores abans que Marina González i Laura Bechdejú, les dues gimnastes del Salt que formen part de l’equip olímpic estatal, debutin als Jocs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)