Natació

Jessica Vall, divuitena en les sèries de 100 m braça

La nedadora del CN Sant Andreu, amb 1:07.07, s’ha quedat a 11 centèsimes de la marca de tall per accedir a les semifinals dels Jocs de Tòquio

La barcelonina Jessica Vall (CN Sant Andreu) ha ocupat el divuitè lloc en les sèries preliminars dels 100 m braça i amb un registre d’1:07.07 s’ha quedat a les portes d’accedir a les semifinals dels Jocs de Tòquio. Vall s’ha quedat a només 11 centèsimes de la marca de tall de les setze millors, que ha marcat l’alemanya Anna Charlott Darcel Elendt, amb 1:06.96. La deixeble de Jordi Jou, que ha cobert els primers 50 metres en 32.02, no ha pogut passar del setè lloc de la cinquena sèrie, la més ràpida de totes i que ha dominat la sud-africana Tatjana Schoenmaker amb un nou rècord olímpic (1:04.82), seguida per la nord-americana Lydia Jacoby (1:05.52). El tercer millor registre ha estat per a la també nord-americana Lilly King, la vigent campiona olímpica i que s’ha imposat en la sisena sèrie amb 1:05.55.

Fora de les semifinals, Vall s’haurà de centrar ara a preparar de la millor manera els 200 m braça, la seva prova preferida i que es disputarà en la jornada de dimecres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)