Hoquei sobre herba

Pas enrere contra Nova Zelanda (3-4)

Hoquei sobre herba. Quemada i Boltó van capgirar l’1-2 en el tercer quart, però l’equip es va veure sorprès en els minuts finals

El combinat d’hoquei sobre herba, amb tretze catalans, va perdre contra Nova Zelanda en la segona jornada, en un partit que semblava tenir encarrilat abans del darrer quart (3-2). La selecció de Fred Soyez va capgirar un 1-2 amb gols de Pau Quemada, de penal córner, i de Marc Boltó, que va fer el tercer aprofitant una bola rebutjada pel porter rival.

Els neozelandesos es van refer amb el seu segon penal córner (Kane Russell) i van sentenciar amb Jake Smith en una jugada molt protestada. El proper rival serà l’Índia, que ahir va ser golejada pel gran favorit del grup, Austràlia (7-1).