Handbol

Recital d’Adrià Figueras contra Noruega (28-27)

Aleix Gómez anota de penal en el darrer segon el gol de la victòria de l’equip de Jordi Ribera

La selecció espanyola d’handbol ha sumat contra Noruega (28-27) el segon triomf en dos partits i fa un pas de gegant cap als quarts de final en un partit que s’ha resolt amb un penal amb el rellotge a zero en què Aleix Gómez no ha perdonat. L’heroi del partit, amb tot, ha estat Adrià Figueras, que ha completat el seu millor partit com a internacional mostrant-se implacable en els sis metres (10 gols d’11 llançaments) i provocant el penal en l’última acció que ha acabat decidint la victòria.

Antonio García, l’últim en arribar a l’equip, també ha demostrat que Jordi Ribera no es va equivocar en la seva tria brillant en atac (5 gols), sobretot en el primer temps. La clau del partit ha estat un parcial de 3-0 –tres gols seguits del blaugrana Ángel Fernández– del combinat espanyol en la segona part, que fins llavors ha anat sempre a remolc. Joendal (9 gols) ha fet l’empat a 28 segons del final des del punt de penal. Ribera ha demanat temps mort i l’equip ha executat a la perfecció l’última jugada amb una passada de Dujshebaev letal a Figueras, que ha forçat l’últim penal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)